Διαγνωστική Οδοντιατρική

Διαγνωστική Οδοντιατρική​

Αν η επίσκεψη στον οδοντίατρο σας προκαλεί ιδιαίτερη νευρικότητα, σας ενημερώνουμε ότι στο ιατρείο μας η πρώτη σας επίσκεψη είναι σε φιλικό επίπεδο γνωριμίας όπου απλά γίνεται ένας έλεγχος με την ειδική ενδοστοματική κάμερα τελευταίας τεχνολογίας, η οποία μας δίνει το πλεονέκτημα να έχουμε μια σφαιρική εικόνα των δοντιών και του στόματος σας.


Γι’ αυτό, σας προτρέπουμε να εκφράσετε τις ανησυχίες σας. Συζητήστε μαζί μας αν κάτι σας προκαλεί δυσφορία ή με τρόπο/νόημα επιθυμείτε να δείξετε στον οδοντίατρο ότι πονάτε. Πολλοί ασθενείς έχουν διαπιστώσει ότι αυτό τους κάνει να νιώθουν περισσότερη ασφάλεια

Ίσως φοβάστε μήπως σας επιπλήξουν. Μπορεί να ανησυχείτε ότι ο οδοντίατρος θα σας φερθεί υποτιμητικά επειδή δεν φροντίζετε καλά τα δόντια σας. Ωστόσο, εδώ στο ιατρείο είμαστε πάντα στην διάθεση σας ως ομάδα, να σας υποδείξουμε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο φροντίδας των δοντιών σας, μαζί με την σωστή χρήση εξειδικευμένων προϊόντων που υπάρχουν στην αγορά, κάτι που βοηθά τους ασθενείς να καταλάβουν ότι δεν είναι κάτι πολύπλοκο ή δύσκολο. Η δική μας δουλειά είναι να σας βοηθήσουμε και όχι να σας τιμωρήσουμε.

IMG_20161116_100154

Πολλοί αποφεύγουν τον οδοντίατρο επειδή φοβούνται το οδοντιατρικό κόστος. Αλλά αν μπορείτε να κάνετε έναν έλεγχο τώρα, ίσως αποφύγετε προβλήματα και συνάμα ακριβές θεραπείες αργότερα. Επιπλέον μπορείτε να ενημερωθείτε για τα ετήσια πακέτα μας που προσφέρουν καλύτερες τιμές σε ένα μεγάλο αριθμό θεραπειών. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Διαγνωστικά μέσα​

Διαγνωστικά μέσα

Η ψηφιακή τεχνολογία στην Οδοντιατρική έχει αντικαταστήσει πολλές από τις παλιές κλασικές μεθόδους λειτουργίας στον τομέα αυτό. Το ιατρείο μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία μας βοηθούν σημαντικά σε ακριβέστερες διαγνώσεις και καλύτερη επιλογή θεραπείας.

Στο ιατρείο μας διαθέτουμε ψηφιακό οδοντιατρικό ακτινολογικό μηχάνημα. Αυτό χρειάζεται μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να βγάλει μια ακτινογραφία, η οποία εμφανίζεται στην οθόνη ενός υπολογιστή και έτσι μπορούμε να εντοπίσει με μεγάλη λεπτομέρεια τυχόν αλλοίωση στα δόντια , κάτι που με μια αναλογική ακτινογραφία θα ήταν αδύνατο.

Επιπλέον, οι ενδοδοντικές θεραπείες (απονευρώσεις) γίνονται με ψηφιακούς εντοπιστές ακρορριζίου για ακριβέστερη τοποθέτηση των εμφρακτικών υλικών, τα οποία απομακρύνουν τον κίνδυνο συσσώρευσης μικροβίων, άρα και τα μελλοντικά προβλήματα στο θεραπευμένο δόντι.

DSC_4392

Επίσης, τα εμφυτεύματα με τη βοήθεια των τρισδιάστατων συστημάτων τοποθετούνται σε μια μόνο συνεδρία με απόλυτη ακρίβεια, αφού η ψηφιακή απεικόνιση που υπάρχει πλέον και σε τρισδιάστατη μορφή, μας βοηθά να γνωρίζουμε πολύ καλά την ανατομία της περιοχής και να διαμορφώσουμε ένα ακριβές σχέδιο θεραπείας, ώστε να αποτραπούν τυχόν μελλοντικά προβλήματα στα εμφυτευμάτων.

Εμπιστευτείτε λοιπόν την ομάδα μας! Με την βοήθεια της ενδοστοματικής κάμερας, του ψηφιακού πανοραμικού όπως και του ενδοστοματικού ακτινογράφου που διαθέτουμε, μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για κάθε οδοντιατρικό πρόβλημα.

Copyright © All rights reserved – powered by digitalarc.gr