Δρ. Κυριάκος Ρουσουνίδης

Ο οδοντίατρος Δρ. Κυριάκος Ρουσουνίδης ηγείται της ομάδας μας και αναλαμβάνει την θεραπεία των ασθενών απο την αρχή μέχρι την αποπεράτωση του πλάνου εργασίας τους.
Είναι άριστα καταρτισμένος και έτοιμος να αναλάβει δύσκολα χειρουργικά περιστατικά με εξαγωγές και τοποθέτηση εμφυτευμάτων όπως και την τοποθέτηση της τελικής προσθετικής εργασίας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σπούδασε και εκπαιδεύτηκε στη Γερμανία, στην Αυστρία και στο Λονδίνο. Εργάστηκε ως οδοντίατρος στην πανεπιστημιακή κλινική του Κίελου στο Αμβούργο, παράλληλα με τις σπουδές του. Στο ενεργητικό του έχει πολλές ώρες εργασίας στη γενική χειρουργική, στην περιοδοντία, στην εμφυτευματολογία και στην αισθητική οδοντιατρική.

Στην Κύπρο επέστρεψε το 2006 και έκτοτε εργάζεται στο ιδιωτικό του ιατρείο στην Έγκωμη. Γεννήθηκε το 1976 στην Έγκωμη, Λευκωσία, και οι καταβολές του είναι από την Πάφο και τη Μικρά Ασία.

Η εξειδίκευση και η κατάρτισή του στην αισθητική οδοντιατρική και την εμφυτευματολογία δεν εχει σταματήσει ποτέ. Παρακολουθεί συστηματικά τις νέες τάσεις στην οδοντιατρική και παράλληλα εκπαιδευέται στην εμφυτευματολογία ως έμπειρος πια στον τομέα του. Είναι λάτρης της τεχνολογίας και της χρήσης των νέων τεχνικών στην οδοντιατρική πράξη, κάτι που θα διαπιστώσετε από την πρώτη σας κιόλας επίσκεψη.

Αφεθείτε στα πολύ ικανά του χέρια και μην διστάσετε να τον ενημερώσετε για οτιδήποτε σας ανησυχεί. Από το πρώτο ραντέβου, θα σας επεξηγήσει λεπτομερώς το πλάνο εργασίας σας και τον τρόπο που θα εργαστεί καθώς και τι θα συμπεριλαμβάνουν τα επόμενα ραντεβού σας.

Η ομάδα

Δήμητρα Παπαβασιλείου

Η παλαιότερη βοήθος στην ομάδα του ιατρείου μας, μετρά 5 χρόνια προϋπηρεσία και μαζί με τον Δρ. Κυριάκο Ρουσουνίδη αναλαμβάνει με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης τον προγραμματισμό και την εκτέλεση των δύσκολων επεμβάσεων. Είναι εκπαιδευμένη ώστε να παρέχει στον ασθενή οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί πριν ή και μετά το ραντεβού σας. Λόγω των σπουδών της στην αισθητική προσώπου είναι σε άριστη θέση να κατανοήσει και να εργαστεί στον τομέα της αισθητικής οδοντιατρικής. Μην διστάσετε να συζητήσετε μαζί της οτιδήποτε σας απασχολεί.

Copyright © All rights reserved – powered by digitalarc.gr