Αισθητκή
Προσώπου

Aισθητική Προσώπου​

Στις προηγμένες χώρες του κόσμου, οι οδοντίατροι που ασχολούνται με την αισθητική του στόματος στο σύνολο της, έχουν βάλει στην καθημερινή πρακτική τους τόσο το Botox, όσο και το υαλουρονικό οξύ. Συγκεκριμένα ασχολούνται με το σχεδιασμό και δημιουργία όμορφου χαμόγελου, που αποτελεί ίσως το κυρίαρχο στοιχείο της αισθητικής προσώπου.

Λένε ότι στη συνολική ανακατασκευή ενός όμορφου χαμόγελου, εκτός τη λεύκανση των δοντιών, τις όψεις πορσελάνης, τα εμφυτεύματα, την ουλοπλαστική και τις υπόλοιπες καθαρά ενδοστοματικές, οδοντιατρικές υπηρεσίες που προσφέρουμε, δεν μπορεί να μην συμπεριλαμβάνονται αυτές οι ενέσιμες μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες στο δέρμα του προσώπου.

Το σβήσιμο ή το γέμισμα ρυτίδων, η αισθητική των χειλιών, είναι απόλυτα συνυφασμένα στοιχεία ενός συνολικού αισθητικού αποτελέσματος και εξαρτώνται πολλές φορές από σκελετικά και οδοντικά δεδομένα που μόνο ο οδοντίατρος γνωρίζει εξειδικευμένα και μπορεί να σχεδιάσει εξατομικευμένα και συνδυαστικά.

Επομένως, οι οδοντίατροι είναι οι πλέον εξειδικευμένοι και εξοικειωμένοι επαγγελματίες υγείας όσον αφορά την αισθητική του προσώπου στην ολότητα της.

FB_IMG_1544807008953

Οι οδοντίατροι είναι πολύ καλά εκπαιδευμένοι στο μυϊκό σύστημα και την ανατομία του προσώπου άρα είναι οι πιο κατάλληλοι να χορηγήσουν ενέσεις. Ο έμπειρος οδοντίατρος έχει πράγματι το πιο απαλό και εξοικειωμένο χέρι στα ενέσιμα στις ευαίσθητες περιοχές.

Είναι δε οι πλέον ειδικοί για να παρέχουν τοπική αναισθησία στην περιοχή των γνάθων και του προσώπου, άρα στην περίπτωση των εγχύσεων υαλουρονικού, μπορεί να προσφέρει ανώδυνη θεραπεία σε σχέση με τις αναποτελεσματικές, επιφανειακής δράσης αναισθητικές κρέμες που εφαρμόζουν άλλες ειδικότητες.

Οι οδοντίατροι εξάλλου χρησιμοποιούν το Botox με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα για τη θεραπεία οδοντιατρικών προβλημάτων όπως οι διαταραχές της κροταφογναθικής άρθρωσης, και του μασητήρα μυ, αλλά και για αντιμετώπιση του ουλικού χαμόγελου.

Έτσι κι εμείς στο δικό μας οδοντιατρείο και μετά από προχωρημένες εξειδικεύσεις στον ιδιαίτερο αυτό τομέα της οδοντιατρικής, σε Κύπρο, Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία και Γερμανία εφαρμόζουμε τις τεχνικές αυτές και σχεδιάζουμε όμορφα χαμόγελα από την αρχή.

Με την πείρα, την υπευθυνότητα, τις συμβουλές και το ταλέντο ενός άρτια καταρτισμένου επαγγελματία μόνο χαμογελαστοί μπορείτε να φύγετε από κοντά μας!

shutterstock_789414166
Copyright © All rights reserved – powered by digitalarc.gr