Αισθητκή Οδοντιατρική

Όψεις πορσελάνης

Με την πείρα και την εξειδίκευσή μου στην αισθητική Οδοντιατρική, οι όψεις πορσελάνης είναι μια από τις καλύτερες και αποτελεσματικότερες μας θεραπείες – λύσεις για όμορφα και μακροχρόνια αποτελέσματα υψηλής αισθητικής.


Πρόκειται για πολύ λεπτές φλούδες πορσελάνης που τοποθετούνται στο εξωτερικό μέρος των πρόσθιων δοντιών στην αισθητική ζώνη.

Μπορούν να διορθώσουν επιτυχώς τα πιό κάτω:

Επιπλέον, με την σωστή μελέτη μπορούν μαζί με τα ούλα και τα χείλη να έρθουν σε τέτοια αρμονία που να προφέρουν ένα τέλειο χαμόγελο.
Η θεραπεία αυτή πολλές φορές συμπεριλαμβάνει και πρόσθετες τεχνικές, όπως διόρθωση χειλιών, ως μέρος ενός ολοκληρωμένου χαμόγελου με την χρήση ενέσιμων υλικων.

Πολλές φορές οι όψεις πορσελάνης παρεξηγούνται και συγχέονται με τις θήκες. Λάθος. Όταν μιλάμε για όψεις, μιλάμε για πολύ λεπτές κατασκευές με τέτοιο πάχος που θυμίζουν φακούς επαφής. Η κατασκευή και τοποθέτησή τους είναι μια πολύ συντηρητική διαδικασία στα χέρια ενός έμπειρου οδοντίατρου και με τον σωστό προγραμματισμό και μελέτη πολλές φορές δεν χρειάζεται καν να πειραχτεί το φυσικό δόντι. Είναι μια διαδικασία απλή και σύντομη που μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες μόνο επισκέψεις.

Αναγνωρίζοντας πάντοτε την διαφορετικότητα και τις ανάγκες του καθενός από εσάς, μια επίσκεψη για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές από εμενα προσωπικά θα σας πείσει.

Οι ασθενείς που επιλέγουν αυτή τη λύση αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα της επιδιόρθωσης του χαμόγελού τους όπως και την σημασία ενός όμορφου χαμόγελου στην καθημερινή τους ζωή είτε προσωπική είτε επαγγελματική. Με την ολοκλήρωση της εργασίας ο ασθενής είναι πάντα πολύ πιο ικανοποιημένος από όσο περίμενε, αφού τα αποτελέσματα είναι άριστα και είναι πολύ εμφανές ότι βελτιώνουν την εικόνα του.

FB_IMG_1544806876261

Λεύκανση

λευκανση στο ιατρειο

Μια διαδικασία που γίνεται στο όμορφο περιβάλλον του ιατρείου, υπό την προσωπική μου επίβλεψη καθόλη την διάρκεια της, με απόλυτο σκοπό την ασφάλεια και την φροντίδα σας. Μια διαδικασία που στα χέρια ενός έμπειρου οδοντίατρου είναι ασφαλής και αποτελεσματική. 

Η λεύκανση των δοντιών βελτιώνει την εμφάνιση του χαμόγελου αισθητά. Γι’ αυτό, στη σημερινή εποχή όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν σε αυτήν για να αυξήσουν μαζί και την αυτοπεποίθησή τους.

Η δυσχρωμία των δοντιών ή γενικά οι χρωματισμοί στα δόντια οφείλονται κυρίως σε εξωγενείς παράγοντες όπως η διατροφή, το κάπνισμα, τα φάρμακα, οι τραυματισμοί. Το φυσικό χρώμα των δοντιών διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και όπως εκ φύσεως ορισμένοι έχουν λευκότερα δόντια, έτσι και άλλοι διαθέτουν πιο σκουρόχρωμα.

Επίσης τα δόντια δεν μπορούν να λευκανθούν απεριόριστα. Ο οδοντίατρος με την εμπειρία και τις γνώσεις του θα σας συμβουλεύσει ποια είναι τα όρια στην λευκότητα που μπορούν να επιτευχθούν ώστε να μην προκληθούν οποιεσδήποτε ζημιές στα δόντια σας.

Ουσιαστικά η λεύκανση επαναφέρει το αρχικό, φυσικό χρώμα των δοντιών σας που είναι γενικότερα σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστό.

Κατά τη διαδικασία στο ιατρείο, πρώτα προστατεύονται τα ούλα με ένα μονωτικό υλικό και στη συνέχεια ο ειδικός απλώνει ένα λευκαντικό ζελέ πάνω στα δόντια. Η δράση του ζελέ, αναλόγως με την προέλευση και την κατασκευή τους, ενεργοποιείται ή επιταχύνεται με ειδικούς λαμπτήρες, με δέσμη laser ή δουλεύει και χωρίς ενεργοποίηση. 

Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε, εξαρτάται και ο χρόνος, το υλικό και η ενεργοποίησή του. Αφήστε το κομμάτι αυτό στα χέρια μου και εσείς απλά χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδικασία.

Λεύκανση

Λεύκανση στο σπίτι

Η κατ’ οίκον λεύκανση χορηγείται από το ιατρείο μας και είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την διατήρηση του νέου σας χαμόγελου, το οποίο αποκτήσατε με επαγγελματική λεύκανση απο την ομάδα μας. Η λεύκανση στο ιατρείο εχει διάρκεια είκοσι μέχρι σαράντα λεπτά. Πέρνουμε όμως όλα τις κατάλληλα μέτρα προστασίας των ούλων και δοντιών σας κατα την διάρκεια της όλης διαδικασίας.

Για τη λεύκανση στο σπίτι, παίρνουμε αποτυπώματα και σας κατασκευάζουμε εξατομικευμένους νάρθηκες ανάλογα με την δική σας στοματική ανατομία. Μετέπειτα στο ιατρείο γίνεται η σωστή εφαρμογή του νάρθηκα και δίνονται οι απαραίτητες επεξηγήσεις για την τοποθέτηση του λευκαντικού υλικού. Ο νάρθηκας εφαρμόζει πάνω στα δόντια σας κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Σημαντικό είναι η υγεία του στόματος και των ούλων να ελέγχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα από τον οδοντίατρο, γι’ αυτό μην αμελείτε τα τακτικά ραντεβού σας για έλεγχο.  

Υπαρχεί και η νέα εναλλακτική λύση της λεύκανσης με ενα ειδικό λευκαντικό πενάκι χωρίς να χρειάζεται νάρθηκας. Αυτή είναι η τελευταία τεχνολογική ανάπτυξη στον τομέα της λεύκανσης και μπορείτε να την προμηθευτείτε απο το ιατρείο μας. Ρωτήστε την ομάδα μας για περισσότερα. Για καλυτέρα, μακροχρόνια και πιο σταθερά αποτελέσματα συστήνεται ένας ελεγχόμενος συνδυασμός και των δύο μεθόδων. Πρώτα η λεύκανση στο ιατρείο από την πολύ ικανή ομάδα μας και μετά στο σπίτι με τους εξατομικευμένους νάρθηκες.

leukansi sto spiti1

Αποτέλεσμα – διάρκεια

Ανάλογα πάντοτε με τη μέθοδο που θα ακολουθηθεί και σε συνάρτηση με τους εξωγενείς παράγοντες που αναφέρονται πιό κάτω, το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει από 6 μήνες έως και περισσότερο από 2 χρόνια.

Συμβουλές για μονιμότερα αποτελέσματα

Copyright © All rights reserved – powered by digitalarc.gr