Η Κλινική

Το ιατρείο έχει σχεδιαστεί και διαμορφωθεί έτσι να μπορούμε να αξιοποιούμε την σύγχρονη τεχνολογία και να προσφέρουμε στον ασθενή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και βελτιωμένη εμπειρία οδοντιατρικής φροντίδας. Με σημασία στην κάθε λεπτομέρεια, από την πρόσβαση σε ανθρώπους με αναπηρίες μέχρι τα χαρακτηριστικά της οδοντιατρικής έδρας και τα μηχανήματα, σε όλα δόθηκε δόθηκε η απαιτούμενη προσοχή. Με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ως βοήθεια, τη συνεχή επιμόρφωση και την πείρα του προσωπικού, στόχος μας είναι πάντα να προσφέρουμε τα μέγιστα των δυνατοτήτων μας στον ασθενή.

Ιδιαίτερο μέλημά μας είναι να μπορούμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα οδοντιατρικές υπηρεσίες σε ασθενείς με κινητικά προβλήματα, γιατί θεωρούμε ότι κάθε κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει εύκολη πρόσβαση στην οδοντιατρική περίθαλψη.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Όταν χαμογελάς… Αγαπάς! Ένα αληθινό χαμόγελο αποτυπώνει ένα πολύ όμορφο συναίσθημα και τίποτα δεν πρέπει να μειώνει την ένταση του. Για το λόγο αυτό έχουμε μεριμνήσει ώστε οι εγκαταστάσεις μας και το προσωπικό μας να εξυπηρετεί όλους τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, αλλά και τα άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες, έτσι ώστε το πιο πλατύ και αληθινό σας χαμόγελο να εμφανίζεται πιο συχνά στο πρόσωπο σας. Γιατί το χαμόγελο είναι κάτι που όλοι το αξίζουν!

ΑΞΙΕΣ

Για εμάς η οδοντιατρική δεν αποτελεί μόνο επιστήμη, αλλά και… τέχνη! Το πρόσωπο του κάθε ασθενή είναι μοναδικό, με διαφορετική συμμετρία και χαρακτηριστικά και αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος που το προσεγγίζουμε ώστε να “ζωγραφίσουμε” πάνω σε αυτό ένα χαμόγελο που να του ταιριάζει.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Στην Κλινική μας εξειδικευόμαστε στον τομέα της Εμφυτευματολογίας, προσφέροντας έτσι στους ασθενείς μας μία άρτια και αποτελεσματική λύση σε περίπτωση απώλειας ενός ή περισσοτέρων δοντιών, καθώς και στο κομμάτι της Αθλητικής Οδοντιατρικής, προσφέροντας προστασία και θεραπεία σε επαγγελματίες αθλητές.

Copyright © All rights reserved – powered by digitalarc.gr